Onderwijs op het Han Fortmann

Op het Han Fortmann wordt onderwijs aangeboden voor de afdelingen gymnasium, atheneum en havo. Bovendien is er een afdeling tweetalig onderwijs.

Het Han Fortmann biedt goed en eigentijds onderwijs in een prettige en uitdagende omgeving. We spreken onze leerlingen graag aan op hun talenten. We stimuleren en ondersteunen hen om daar zoveel mogelijk mee te doen. Omdat de school extra aandacht wil besteden aan leerlingen die bijzonder goed presteren, kunnen leerlingen uit alle jaarlagen met ingang van het schooljaar 2014-2015 in aanmerking komen voor het judicium Cum laude.

Ons gebouw ligt aan de Beukenlaan in een groene, rustige omgeving naast de sportcomplexen ‘Waardergolf’ en ‘De Kabel.’ In ons gebouw hebben onderbouw en bovenbouw elk een eigen lesvleugel én aula. Hiermee bieden we onze leerlingen een kleinschalige omgeving waar aandacht voor hen is. We beschikken over goed geoutilleerde vaklokalen en een zeer moderne mediatheek. In de school staan computers om multimediaal onderwijs mogelijk te maken. We hebben een bloeiende afdeling expressievakken: veel leerlingen doen examen in tekenen en/of muziek. Voor de sportievelingen is er het examenvak bsm (bewegen, sport en maatschappij). De denkers kunnen examen doen in filosofie.