Solliciteren

Het Trinitas College is op zoek naar de beste match tussen kandidaat en vacature, zodat de talenten en kwaliteiten van de medewerker optimaal ingezet kunnen worden. Alle sollicitaties worden daarom zorgvuldig behandeld.

Procedure
Een vacature wordt eerst gepubliceerd op het intranet, zodat interne kandidaten kunnen reageren. Wanneer via die weg geen geschikte kandidaat wordt gevonden, dan wordt de vacature extern gepubliceerd. Onderaan elke vacature staat een link waarmee u uw sollicitatie verstuurt. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per e-mail. De eerste selectie van de brieven neemt twee tot drie weken in beslag. Hierna ontvangt u bericht over de uitslag. Na de sluitingsdatum verdwijnt de vacature van de site. Het is niet mogelijk om daarna de vacaturebeschrijving nog terug te vinden. Het is dus belangrijk om voor uzelf de informatie over de vacature op te slaan voor deze van de website verdwijnt.

Informatie
Heeft u vragen over de sollicitatieprocedure dan kunt u een e-mail sturen naar vacature@trinitascollege.nl

Sollicitatiecode
Het Trinitas College hecht veel waarde aan een zorgvuldige werving en selectie van personeel. De richtlijnen die gehanteerd worden bij het wervingsproces staan omschreven in het document NVP-sollicitatiecode.

Open sollicitatie
Verzoeken tot open sollicitaties ontvangt het Trinitas College veelvuldig. Indien u een open sollicitatie wilt versturen klik dan hier: Open Sollicitatie
Naast gebruikmaking van het digitale solliciteren kunt u zich ook aanmelden voor de "jobalert".

Informatie na aanname
Als het sollicitatiegesprek en vervolgens het arbeidsvoorwaardengesprek positief zijn verlopen en u uw ┬┤ja-woord' hebt gegeven, bent u officieel TC-medewerker. Pas na ingangsdatum van het contract is het mogelijk om het medewerkers intranet te bekijken, maar in de tussentijd ontvangt u veel praktische informatie over het werken bij het Trinitas College. Natuurlijk maakt u gedurende de eerste periode allereerst kennis met uw directe collega's op uw eigen locatie. Daarnaast ontvangt u aan het begin van het nieuwe schooljaar een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers.