Geachte ouder/verzorger,

Met ingang van het nieuwe schooljaar (2017-2018) heten we uw kind van harte welkom op het Trinitas College!

In het kader van de digitale ondersteuning van het leren gaan we in de brugklassen werken met een notebook voor iedere leerling. Hierbij informeren we u over de mogelijkheid een notebook aan te schaffen. We hebben een aantrekkelijke overeenkomst gesloten met onze computerleverancier Vitasys en iDEALnet. Hierbij levert Vitasys het notebook en lopen de bestel- en betaalprocessen via iDEALnet.

U heeft daarbij de keuze uit 2 modellen notebooks van het merk Dell voorzien van bijbehorende software, garantie en reparatieservice. Het notebook wordt geleverd in een hardcoverdraagtas. U heeft de mogelijkheid om het notebook ineens te betalen of gespreid over 48 maanden te betalen. Het Trinitas College neemt daarbij een servicepakket voor haar rekening met een waarde van € 125,- welke al van de totaalprijs is afgetrokken.

Dit servicepakket bestaat uit:

  1. Garantie. De school neemt de premie van de garantie voor haar rekening.
  2. Service. Op beide locaties is de gehele week een helpdesk van de leverancier aanwezig voor service, reparatie en dienstverlening. Mocht een reparatie langere tijd in beslag nemen, dan ontvangt de leerling een vervangend notebook.
  3. Termijnbetaling. Gespreid betalen behoort tot de keuzemogelijkheden.
  4. Softwarepakket. Het softwarepakket Microsoft Office 365 (met o.a. de programma’s Word, Excel, OneNote en PowerPoint) waarmee op school wordt gewerkt, is inbegrepen.
  5. Opslagcapaciteit. Een grote eigen opslagruimte met een capaciteit van 1 Terabyte.

Met de aanschaf van dit notebook verzekert u zich van een goed werkend notebook speciaal gericht op het onderwijs en ’leerlinggebruik’, met een optimaal aanvullend servicepakket.

Aanschafprocedure

  • U ontvangt in juni een email van iDEALnet met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u  inloggen op de persoonlijke ouderpagina van iDEALnet. Hier kunt u terecht voor het bestellen en betalen van het notebook.
  • Bij de start van het schooljaar worden de notebooks op school uitgedeeld en ontvangen de leerlingen instructie.

  •  

Voor meer informatie over de betaling, klik hier.

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen,


Met vriendelijke groet,
Bert Toebes, adjunct-directeur Han Fortmann, b.toebes@trinitascollege.nl - (072) 5710144
Aad de Vries, adjunct-directeur Johannes Bosco, a.devries@trinitascollege.nl - (072) 5741021